LucSchepers Advies

Domelapad LAW 101
Hunzepad

Bedrijfsadvies.

Boekhoudkundig – & Administratief advies
Belastingadvies
Ondersteuning Omzetbelasting

Routemaker en Advies over Wandelroutes

Wandelen, dagelijks een rondje om de kerk en een paarkeer per week trek ik er op uit. Vooral om te genieten van de natuur en die onontdekte plekjes. Met landschapsfotografie als hobby kijk ik anders naar de omgeving. Achter elke boom weer een nieuw schilderij.

Gaandeweg raakte ik als vrijwilliger betrokken bij de LAW’s en Streekpaden. Lange afstandswandelpaden en streekpaden, er zijn er talloze in Nederland, in Europa en zelfs over de wereld. Fascinerend… De één wandelt 20Km en vindt dat voldoende terwijl anderen het Pieterpad in 10 dagen doen. Dat is wat wandelen zo boeiend maakt. Je bepaalt het zelf. Ik raakte meer betrokken bij het wandelen en ging routes onderhouden.

Meer wandelen
Er wordt steeds meer gewandeld. Wandelen is gezond en heel goed voor de hersenen. En als vrijetijdsbesteding eenvoudig te beoefenen.

Ik ben op een zeker moment begonnen met het afstoffen van oude routes en het lopen van oude niet meer bestaande routes. vandaaruit ben ik routes gaan maken. Met de komst van het wandel knooppuntennetwerk kun je zonder al te veel gedoe een route uitstippelen. Door mijn bemoeienis bij het Drenthepad ben ik ook in Drenthe betrokken geraakt bij de uitrol van het wandelnetwerk in Drenthe.

Ik adviseer organisaties en dorpen en ondersteun bij het ontwikkelen en aantrekkelijker maken van wandelroutes.