Over L.S. Administraties

L.S. Administraties  heet voortaan  LucSchepers.nl
Belastingservice Inkomstenbelasting.
Trainer van administratieve vaardigheden.

Op 1 april 2021 ben ik gestopt met mijn bedrijf onder de naam L.S. Administraties.nl, de administratieve- en fiscale dienstverlening aan ondernemers is overgenomen door collega’s.

Met de start van LucSchepers.nl richt ik mij volledig op de Inkomstenbelasting van particulieren en Toeslagen en adviseer ik particulieren bij de aangifte Inkomstenbelasting en Toeslagen en biedt ondersteuning bij het invullen van de aangifte.

Als coachende boekhouder heb ik ervaren dat ondernemers moeite hebben met de administratieve verplichtingen. Met LucSchepers.nl ga ik startende ondernemers wegwijs maken in de wereld van de bedrijfsadministratie en administratieve verplichtingen. Ik geef trainingen voor ondernemers om zijn/haar administratieve vaardigheden te verbeteren.