Administratiekantoor Rolde – Assen

Boekhoudingen,  Belastingen en Toeslagen 
L.S. Administraties is in 2013 opgezet.   Ik ben Luc Schepers  –  Assistent Accountant en RB Belastingadviseur.
Ik heb ruime ervaring in het administratieve- en financiële bedrijfsleven en ben jou graag met raad en daad van dienst. Naast mijn werkzaamheden ben ik instructeur administratieve vaardigheden en instructeur fiscale zaken bij maatschappelijke organisaties.

Missie
Mijn maatschappelijke betrokkenheid, gecombineerd met kennis en ervaringen wil ik inzetten om mensen te ondersteunen bij administratieve en fiscale rechten en plichten.

Visie
Met ervaringen uit mijn eigen werkveld ben ik ondernemer geworden. Ik ben er van overtuigd dat ik jou kan ondersteunen, te coachen, met jou mee te denken en om een klankbord te zijn bij de administratieve- en fiscale puzzel. Het persoonlijke en laagdrempelige contact met mijn cliënten vind ik van levensbelang.

Advies
Advies voor de ondernemer rond zijn onderneming, bedrijfsadministratie en belastingen en natuurlijk ook voor de ondernemer privé en zijn gezin, zoals belastingen, toeslagen, hypotheken en verzekeringen. Adviezen die ook voor particulieren vergelijkbaar zijn.

Een uitgebreid netwerk van hoog gekwalificeerde specialisten op bedrijfskundig- en juridisch gebied, hypotheken en verzekeringen kan door Luc worden ingeschakeld om specifieke vraagstukken op te lossen. Voor advies heeft u altijd  rechtstreeks contact.

Boekhouden  
Een kwalitatief goede boekhouding is voor de bedrijfsvoering noodzakelijk. Een goede boekhouding geeft u:
– Inzicht in uw bedrijf
– Informatie waar u goede beslissingen op kan nemen
– Is ingericht op wat in jouw bedrijf noodzakelijk is
– wekt vertrouwen bij de belastingdienst
Traditioneel boekhouden is een goede mogelijkheid, of als je een meer up-to-date boekhouding wilt dan is een online oplossing met uw-digitale-boekhouder.nl wellicht iets voor u.

Belastingen  
Elke natuurlijke persoon die inkomen verwerft betaald in Nederland inkomstenbelasting (IB). Werknemers in loondienst betalen loonbelasting. Ondernemers voor de IB betalen belasting over de winst uit onderneming. Aftrekposten kunnen in de IB leiden tot belastingteruggave. Alimentatie betalen, Eigen woning, Specifieke Zorgkosten, Alimentatie ontvangen zijn allemaal punten die aandacht verdienen.

Toeslagen
Toeslagen zijn financiële tegemoetkoming voor mensen met lage inkomens. Er zijn vier toeslagen
Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kindgebondenbudget, Kinderopvangtoeslag.
Kinderbijslag ontvangt u van de SVB, dit is geen toeslag.

Op alle dienstverlening, offertes zijn de algemene voorwaarden van van toepassing